Šiems mažučiams pūkučiams prancūzai sugalvojo nuostabų apibūdinimą: šiuos plikytus pyragaičius jie vadina "mažu laimėjimu" arba "maža dovanėle". Tai tikrai skamba geriau nei "krosnies pyragėlis" (Šveicarija) arba "plikytos tešlos pyragėliai" (Austrija).
Maži, golfo kamuoliuko dydžio kūgeliai iš becukrės plikytos tešlos, ką tik ištraukti iš orkaitės, yra pilni karšto oro, dėl to jie tokie patrauklūs. Perpjovus horizontaliai į dvi dalis, kaip ir plikytus pyragaičius, galima vieną puselę pripildyti plaktos grietinėlės, vanilinio kremo arba šokoladinių putėsių. Uždengi kita pusele ir baigta – saldus "mažas apdovanojimas".
Napoleonas plikytus pyragaičius Italijoje pristatė XVIII a. Toskanoje ir Pjemonte dažniausiai jie buvo pertepami šokoladiniu kremu. Pats prancūziškas pavadinimas "Profiteroli" tarp Italijos konditerių turi nesuskaičiuojamą skaičių variacijų.
Jei nelabai mėgstate saldumynus, pyragaičius galite įdaryti minkštu sūriu arba varške (su žolelėmis), kvapniaisiais įdarais ar troškiniu (žvėrienos, veršienos ar vištienos) arba daržovių piure (pvz., avokadų).