Šis supermaistas karaliauja JAV virtuvėse. Tai jaunučiai, maži lapeliai – kopūstų, brokolių, ridikėlių, pipirinių, lęšių, žirnių ir įvairiausių kitų veislių daržovių.
Ūgliai ir jauni lapeliai pasižymi puikiu skoniu ir yra ypač naudingi sveikatai. Be to, jų be vargo užsiauginsite namuose. Jauni augalai išsiskiria didžiule augti reikalingų medžiagų koncentracija. Juose gausu mineralų, vitaminų, fermentų, baltymų ir antrinių maisto medžiagų. Virtuvinis darželis atsieina visai nebrangiai. Jums prireiks kelių vazonų, kokybiškos dirvos, sėklų ir saulėtos vietos ant palangės, balkone arba terasoje. Vos po kelių savaičių jau galėsite džiaugtis ūglių ir jaunų lapelių derliumi. Jais gardinkite salotas, kokteilius ar varškę. Žirniai išsiskiria saldumu ir traškumu, mizunos suteikia kartumo ir primena garstyčias, lapiniai kopūstai pasižymi aitrumu ir dvelkia žolelėmis, o raudoniesiems kopūstams būdingas sodrumas.