Šiaurinė Maljorkos pakrantė – tikras ramybės rojus. Tai ideali vieta atsipalaiduoti ir pasilepinti.
Vos 50 minučių kelio į šiaurės rytus nuo Palmos tarptautinio oro uosto, ir jūs atsidursite prie „Park Hyatt MallorcaTM“ durų. Stiliumi ir išore kurortas primena tradicinį Marjorkos kalnų kaimelį (žinoma, maloniai papildytą komforto ir prabangos elementais). Jis įsikūręs kalvos viršūnėje, alsuojančia sodria alepinių pušų žaluma. Atsiverianti panorama nuostabiai idiliška – nuo Cap Vermell slėnio iki apačioje švytinčios mėlynos jūros. Leidžiantis saulei aplinka tampa ypač romantiška.
„Park Hyatt Mallorca“ – pirmasis šio prekių ženklo kurortas Europoje. Tai Cap Vermell slėnio nekilnojamojo turto plėtros šerdis. Centre rasite miestelio aikštę – Plaza de la Torre. Iš jos levandomis ir kvapiosiomis žolelėmis dvelkiančios alėjos veda į skirtingus „priemiesčius“, pavadintus skambiais vardais, pvz., Limonero arba Olivio. Žinoma, jų soduose auga citrinmedžiai ir alyvmedžiai.
Skirtingai įrengtose vilose yra 142 kambariai, kurių dydis siekia nuo 50 iki 150 m2. Kiekvienas kambarys turi atskirą balkoną arba terasą. Kurorte veikia keturi restoranai, baseino baras, erdvus SPA ir sporto zona, įvairiausių laisvalaikio pramogų erdvės. Viešbučio svečiai gali nemokamai naudotis šalia įsikūrusio „Country Club“ ir Canyamel paplūdimyje esančio „Beach Club“ paslaugomis.
Šioje Balearų saloje dabar ypač laukiami gurmanai – neįtikėtini kulinariniai šedevrai čia ruošiami iš aukščiausios kokybės vietoje užaugintų produktų. „Park Hyatt“ virtuvė – tikras meilės maistui centras. Pavyzdžiui, apsilankykite „Tapas“ bare. Gardieji užkandžiai – tapos – čia gaminami pagal ištobulintus tradicinius receptus, suteikiant jiems netikėtų gurmaniškų akcentų. Tradicinės vasariškos Marjorkos „Trampo“ salotos gaminamos iš kubeliais pjaustytų paprikų, svogūnų ir pomidorų, majonezo, maltų migdolų, druskos ir alyvuogių aliejaus. Čia jos tiekiamos kartu su karališkomis krevetėmis ir lašišų ikrais bei gaivia sriuba. Arba galima paskanauti įdarytų ir keptų „oliva ascolana“. Neįtikėtinų skonių patirtys – tai „Michelin“ žvaigždutėmis įvertinto baskų šefo Davido Garcíos kūriniai. Jis geba nuostabiai derinti virtuvės tradicijas ir naujoves.
Restoranas „Asia“ primena prabangią, privačią vilą, kviečiančią užsukti į verandą ir pasigrožėti slėnio panorama. Čia viešintys virtuvės šefai kuria šedevrus iš įvairiausių pasaulio kampelių. Pavyzdžiui, galite pasivaišinti gardžiąja „Nyonya“ vištiena su kariu. Tai tradicinis Malaizijos ir Singapūro patiekalas.
Dauguma produktų į „Park Hyatt“ virtuvę atkeliauja iš vietos tiekėjų ir gamintojų. Tai nekenkiant gamtai sugautos žuvys, laisvai ganomų vištų mėsa, čia pat užaugintos daržovės, vaisiai, alyvuogės, vynas. Svečiai, kurie ne tik dievina gerą maistą, bet ir nevengia patys pasisukioti virtuvėje, sulauks puikių rekomendacijų – į kurį turgų verta užsukti (pvz., į įsikūrusį Artà), kurį vyndarį aplankyti (pvz., Bodega Ribas, kuris vynus gamina iš vietos vynuogių, tokių kaip „Prensal“ ir „Mantonegro“), kur įsigyti kokybiškiausio alyvuogių aliejaus (pvz., „Aubocassa“).