“Smart Home Integration”

dummy

“Miele” buitiniai prietaisai išmaniuosiuose namuose

“Smart Home” palengvina kasdienybę ir pagerina asmeninę gyvenimo kokybę. Ritininės užuolaidos, šildymo sistema bei buitiniai prietaisai komunikuoja tarpusavyje ir vis dažniau valdomi programėlėje arba balso komandomis. Daugumą “Miele” prietaisų taip pat galima sujungti tarpusavyje. Praktiška “Miele Cloud” sąsaja greitai ir paprastai į savo “Smart Home” leis integruoti partnerių taikomąsias programas. Kad Jūs galėtumėte pasinaudoti visais sujungtų buitinių prietaisų privalumais ir mėgautis komfortu.

Išmaniosios idėjos Jūsų namams

Parodysime, kad “Miele” prietaisai, derinami su mūsų partnerių sukurtomis programomis, pavers Jūsų kasdienybę dar patogesne.

Efektyvus energijos vartojimas

Išmanusis energijos valdymas užtikrina didesnį patogumą ir išlaidų taupymą. Jeigu turite savo namuose įrengtą fotovoltinę sistemą arba skaitmeninį elektros energijos skaitiklį, naudokite elektros energiją, kai tik ši bus pasiekiama. Naudojant centrinę energijos valdymo sistemą, skalbyklė, džiovyklė arba indaplovė paleidžiama visiškai automatiškai. Galėsite išmaniai įkrauti net savo dulkių siurblį-robotą. Taip dar efektyviau panaudosite savo pasigamintą elektros energiją.

Gyvenkite lengviau

Sujungtus “Miele” buitinius prietaisus galima per “Miele Cloud” sąsają patogiai integruoti į esamą namų automatikos sistemą. Tokiu atveju visi Jūsų namų prietaisai bus aiškiai matomi programėlėje. Visada galėsite peržiūrėti savo “Miele” prietaisų veikimo būseną ar techninės priežiūros bei paslaugų teikimo pranešimus. Valdymas taip pat gali būti centralizuotas. Norėdami, kad Jūsų prietaisai sąveikautų su kitų gamintojų, kurkite individualius veiksmus.

Praktiniai saugos sprendimai

Be jokio rūpesčio: išeidami iš namų galite jaustis visiškai ramūs dėl savo sujungtų “Miele” buitinių prietaisų. Juos galima paprastai ir patogiai integruoti į savo individualią saugos rutiną. Vos tik Jums susiruošus į darbą, visi sujungti “Miele” buitiniai prietaisai visiškai automatiškai persijungia į budėjimo režimą. Ar Jūsų dūmų detektorius taip pat sujungtas? Tada, kilus pavojui, visi maisto ruošimo prietaisai išsijungia automatiškai.

Personalizuokite savo išmaniuosius namus

Norėtumėte individualizuoti savo “Smart Home”? Tada tiesiog nustatykite savo asmenines rutinas. Jas galima optimaliai priderinti prie savo sujungtų “Miele” prietaisų. Suaktyvinus “Dinner Mood”, užsidega aplinkos apšvietimas, vos tik kartu su svečiais susėdate prie stalo. Užveriate namų duris, Jūsų dulkių siurblys-robotas automatiškai pradeda darbą. O pasibaigus skalbimo programai, užsidega Jūsų išmanioji lempa – tai tikrai palengvins Jums gyvenimą!

Sau arba savo klientams programuojate asmenines namų valdymo taikomąsias programas ir norite jose integruoti “Miele” buitinius prietaisus? Tada užeikite į mūsų “Miele” vystytojų puslapį! Ten rasite visą svarbią informaciją:

Į vystytojo puslapį!

Mūsų bendradarbiavimo partneriai

Kad galėtume Jums pasiūlyti maksimalų pasirinkimą įsirengiant išmaniuosius namus, bendradarbiaujame su atsirinktais partneriais. Tai leidžia mus pasiūlyti dar daugiau derinimo galimybių – išmaniesiems namams, kurie idealiai Jums tinka.