Kokios šaldymo sistemos pageidaujate?

Jeigu savo maisto produktus norite išlaikyti ilgesnį laiką, geriausias pasirinkimas yra juos užšaldyti. Išsaugomos maistingosios medžiagos ir skonis, o produktai visada lengvai pasiekiami. Moderni “Miele” šaldymo technika ne tik patikimai ir patogiai palaiko žemą temperatūrą, bet ir užtikrina optimalius rezultatus bei tobulą skonį.
"NoFrost"
"Miele" šaldymo prietaisas yra su integruota "NoFrost" sistema,tad Jums nereikės nuolat rūpintis jo atitirpinimu. Cirkuliacinis vėsinimas tolygiai paskirsto šaltą, sausą orą ir taip užkerta kelią ledo susidarymui šaldytuvo viduje. Šaldomas maistas neprišals, nesusiformuos ledo sluoksnis, todėl stalčius galėsite lengvai atidaryti ir uždaryti. "NoFrost" yra nepakeičiama maisto šaldymo funkcija, kuri Jus visam laikui apsaugos nuo nemalonaus atitirpinimo.
"DuplexCool"
Du atskiri šaldymo kontūrai – šaldytuvo ir šaldiklio šaldo optimaliai. Jokios oro cirkuliacijos tarp abiejų zonų. Šaldytuve laikomų maisto produktų kvapas, pvz., žuvies, svogūnų arba sūrio, neperduodamas šaldiklyje laikomiems maisto produktams. “DuplexCool” užtikrina, kad maisto produktus laikyti šaldytuve su šaldikliu būtų saugu.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį