Kepimas garuose istorinio vystymosi procese Iš kur kilusi kepimo garuose idėja? Šiandieninės garinės orkaitės šaknys yra Kinijoje, kur patiekalų ruošimas garuose jau tūkstančius metų yra svarbiausias metodas: vienas ant kito uždėtuose bambukiniuose maisto ruošimo induose dviguboms sienelėmis maisto produktai buvo troškinami atskirti vieni nuo kitų – ir taip paruošti sveikai ir juos tausojant. Šio ypatingo maisto ruošimo būdo privalumai vakarų pasaulyje buvo ilgai nuvertinami. “Miele” toliau vystė pirminio kepimo garuose tradiciją ir derino ją su pažangiomis idėjomis bei technologijomis. Su “Miele” garine orkaite į savo virtuvę įnešite stebuklingą maisto ruošimo būdą ir galėsite mėgautis visais jos teikiamais privalumais. Mėgaukitės patogiu ir sveiku maisto ruošim būdu bei neįtikėtinu skoniu.