Tiesiog liečiant 

Jutikliniu valdymu dabar galėsite mėgautis keturiuose iš mūsų penkių intuityvaus valdymo variantų: “M Touch” ir “M Touch S” siūlo liečiamus ekranus. “DirectSensor” ir “DirectSensor S” – valdymas jutikliniais mygtukais ir tekstiniu ekranu.. Atsižvelgiant į tai, kas gamina maistą, galima laisvai pasirinkti kalbą. Mūsų “EasyControl” valdomas klasikiniu reguliatoriumi. Kiekvienam dizainui su skirtingais valdymo variantais visada būdinga ta pati koncepcija, kuri paperka savo išvaizda, naudojimo ilgaamžiškumu, ir išskirtiniais dizaino elementais. GENIJAUS PRISILIETIMAS.
“M Touch”
Maksimali elegancija ir didžiausias patogumas“M Touch” – maksimali elegancija susitinka su didžiausiu patogumu. Naudojant jutiklinį ekranėlį, įgyvendinami visi su estetika ir patogumu susiję norai: savo prietaisą valdysite greitai ir intuityviai, tiesiogiai palietę arba perbraukę per ekranėlį.Daugelis funkcijų pasirenkamos vos vienu palietimu. Ryškus tekstas ir aiškūs simboliai. Naujovė: nuo šiol galima pašviesinti ekrano spalvingumą – tobula, jeigu Jūsų prietaisai baltos spalvos.
“M Touch” S
 Pretenzinga išvaizda ir veikimas. Mūsų išbandytą “M Touch” technologiją su tokiomis pačiomis funkcijomis galima rinktis ir siauresnio dizaino ekrane.
“DirectSensor”
Tiesioginės parinktys ir raiškus keturių eilučių tekstinis ekranėlis. Jutikliais galima tiesiogiai pasirinkti norimą veikimo režimą. Kitos funkcijos ir nustatymai rodomi keturių eilučių tekstiniame ekranėlyje.
“DirectSensor” S
Tiesioginės parinktys ir raiškus vienos eilutės tekstinis ekranėlis. Jutikliais galima tiesiogiai pasirinkti norimą veikimo režimą. Kitos funkcijos ir nustatymai rodomi vienos eilutės tekstiniame ekranėlyje.
“EasyControl”
Patogu ir greita. Prietaisas valdomas dviem įleidžiamomis valdymo rankenėlėmis ir būsenos informacijos indikatoriumi, pvz., temperatūros ir laiko, dideliame 7 segmentų LC ekranėlyje.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį