Gardžiausias skonis: garai pasiskirsto tolygiai ir greitai – kad Jūs galėtumėte mėgautis optimaliu rezultatu.
Taupo vietą: mikrobangų funkcija, troškinimas garuose ir greitais kepimas – neįtikėtinas lankstumas.
Skanūs patiekalai akimirksniu: žuvis, mėsa ar daržovės – viskas ruošiama visiškai automatiškai.
Tobuli rezultatai per trumpą laiką: dėl inversinės technologijos mikrobangų galia reguliuojama be pakopų.
Taupo laiką: derinkite kepimą garuose su mikrobangų režimu ir mėgaukitės greitesniu paruošimu.
Aukštos kokybės ir lengvai prižiūrimos: mūsų garinės orkaitės yra su nerūdijančiojo plieno gaminimo kamera.
Kelių patiekalų kepimas vienu metu: temperatūra, kepimo laikas ir eilės tvarka nustatomi automatiškai.
Atvėsta ne iš karto: baigus gaminti, 15 minučių patiekalai automatiškai laikomi šiltai.
Įgyvendinkite visus savo norus: mūsų garines orkaites galima universaliai naudoti.
Visada ta pati trukmė: kepsite 100 g ar 1 kg, kepimo trukmė visada išlieka tokia pati.
Geriausia natūralumo forma: švelniai paruoštas garinėje orkaitėje patiekalas bus ne tik skanus, bet ir sveikas.
Sveiki patiekalai iš jūros: žuvis ir jūros gėrybės paruošiami iki galo ir išsaugo savo aromatą bei savo formą.
Minkšta ir sultinga: mėsa iš garinio troškintuvo pasižymi intensyviu jai būdingi skoniu.
Visada kartu: bulvės, ryžiai arba makaronai tinka prie kiekvieno patiekalo ir pasižymi dideliu maistingumu.
Geriausia paliekama pabaigai: gariniame troškintuve pačiais įvairiausiais būdais galima paruošti netgi desertą.
Minkštas, vidutinio kietumo ar kietas? Per kelias minutes 100 °C temp. taps optimaliu Jūsų pusryčių kiaušiniu.
Lyg šviežiai iškeptas: švelniai garinėje orkaitėje 80–100 °C temperatūroje arba greitai 450 W mikrobangų režimu.
Pačių pagamintas: tik per 5 valandas 40 °C gariniu troškintuvu galite paruošti savo jogurtą.
Per 15 minučių be jokių bakterijų: kūdikių buteliukai dezinfekuojami greitai ir nesudėtingai 100 °C.
Kreminė ar įprasta – įvairių skonių sriubos yra mėgstamas užkandis.
Optimalus paruošimas: nuplikykite vaisius ar daržoves, ir kokybiškai juos paruoškite ilgam vartojimui.
Švelnus atitirpinimas: atitirpinkite šaldytus produktus švelniai 60 °C, darykite tai idealiomis sąlygomis.
Orinė ir puri: su universaliuoju talentu pavyks net ir mielinė tešla – 40 °C temperatūroje ji puikiai pakils.
Paruošta greitai ir nesudėtingai: vienas pakelis spragėsių jaukiam vakarui prie televizoriaus.
Bus valgoma šiek tiek vėliau? Jūsų garinė orkaitė automatiškai išlaikys patiekalus šiltus iki 15 min.
Paverskite vaisius skaniomis sultimis arba želė: spaudžiant sultis garais, jos išgaunamos itin tausojamuoju būdu.
Kepsite pyragus ar keksus – kepimui galima švelniai ištirpinti šokoladą.
Puikus skonis: vakuume iškepta mėsa, daržovės arba vaisiai bus nepakartojamo skonio.
Tobulam rezultatui: derinkite garų funkciją su mikrobangų krosnele – kaip tik panorėsite.
Saugu ir patogu: dureles galima atidaryti be trikdančio garų debesies ir iš karto išimti patiekalus.
Namuose lyg kino teatre: su mūsų spragėsių ruošimo mygtuku tobulus spragėsius paruošite greitai ir nesudėtingai.
Garai generuojami ne gaminimo kameroje: maisto produktai kepami tolygiai, išsaugoma jų spalva.
Patogus valdymas: lengvą plastikinį vandens bakelį labai paprasta pripildyti.