Geriausias skonis: garai pasiskirsto tolygiai ir greitai – Jūs mėgaujatės optimaliu maisto ruošimo rezultatu.
Visada tobulai iškepta: optimaliai ir patogiai iškepti net patys įvairiausi patiekalai – su sėkmės garantija.
Intensyviam skoniui: žemoje temperatūroje vakuumuoti patiekalai kepami ypač švelniai.
Kelių patiekalų kepimas vienu metu: temperatūra, kepimo laikas ir eilės tvarka nustatomi automatiškai.
Aukštos kokybės ir lengvai prižiūrimi: mūsų garinės orkaitės yra su nerūdijančiojo plieno gaminimo kamera.
Maksimaliai daug vietos: gili gaminimo kamera ir didelis naudojamas plotas leis vienu metu ruošti kelias porcijas
Garinis troškinimas idealiai tinka nuplikyti, atitirpinti, pašildyti, kildinti mielinę tešlą arba lydyti šokoladą.
Garų generavimas ne maisto ruošimo skyriuje apsaugo nuo kalkių nuosėdų ir palengvina valymą.
Vienu metu galite kepti net 3 kepimo lygiuose. Kiekvienas patiekalas išsaugo savo natūralų kvapą.
Visada tas pats laikas: nesvarbu, ar 100 g, ar 1 kg, maisto gaminimo trukmė visada išlieka tokia pati.
Iš karto neatvėsta: baigus gaminti, dar 15 minučių patiekalai automatiškai laikomi šiltai.
Minkštas, vidutinio kietumo ar kietas? Per kelias minutes 100 °C temp. taps optimaliu Jūsų pusryčių kiaušiniu
Kreminė ar įprasta – įvairių skonių sriubos yra mėgstamas užkandis.
Ekologiška ir tvaru: sutaupykite energijos ruošdami savo maisto produktus.
Geriausios formos natūralumas: dėl paruošimo gar. troškintuve gaunamas ypat. skonis, be to, tai yra labai sveika.
Orinė ir puri: su universaliuoju talentu pavyks net ir mielinė tešla – 40 °C temperatūroje ji puikiai pakils.
Saldi nuodėmė: 90 °C temp. šokoladas išsilydo neprisvildamas ir nesusigumulavęs – pyragams arba sausainiams.
Idealiai paruošta: stiklainius galima optimaliai išdezinfekuoti vaisiams ir t. t.
Paprastai pašalinta: nuo pomidorų, nektarinų, migdolų ir kt. gar. troškintuve odą galite nuimti per 1–4 minutes.
Švelnus atitirpinimas: atitirpinkite šaldytus produktus švelniai 60 °C, darykite tai idealiomis sąlygomis.
Paverskite vaisius skaniomis sultimis arba želė: spaudžiant sultis garais, jos išgaunamos itin tausojamuoju būdu.
Geriausia paliekama pabaigai: gariniame troškintuve pačiais įvairiausiais būdais galima paruošti netgi desertą.
Optimalus paruošimas: nuplikykite vaisius ar daržoves, ir kokybiškai juos paruoškite ilgam vartojimui.
Per 15 minučių be jokių bakterijų: kūdikių buteliukai dezinfekuojami greitai ir nesudėtingai 100 °C.
Iškepti garuose lyg švieži: praėjusios dienos patiekalus per kelias minutes galima tobulai atnaujinti 80–100 °C
Profesionaliai pamaloninti: prie prabangaus meniu svečiams pasiūlykite drėgnų rankšluostėlių iš garinės orkaitės.
Ilga galiojimo trukmė: garinėje orkaitėje galima patogiai konservuoti vaisius, daržoves, mėsą ir net dešrą.
Sveiki patiekalai iš jūros: žuvis ir jūros gėrybės paruošiami iki galo ir išsaugo savo aromatą bei savo formą.
Minkšta ir sultinga: mėsa iš garinio troškintuvo pasižymi intensyviu, jai būdingi skoniu.
Pačių pagamintas: tik per 5 valandas 40 °C gariniu troškintuvu galite paruošti savo jogurtą.
Puikus skonis: vakuume iškepta mėsa, daržovės arba vaisiai bus nepakartojamo skonio.
Visada kartu: bulvės, ryžiai arba makaronai tinka prie kiekvieno patiekalo ir pasižymi dideliu maistingumu.
Įgyvendinkite visus savo norus: mūsų garinės orkaitės siūlo daugybę naudojimo galimybių.
Saugu ir patogu: dureles galima atidaryti be trikdančio garų debesies ir iš karto išimti patiekalus.
1,5 litrų talpos, todėl net ir ilgesni kepimo procesai gali būti vykdomi be jokios pertraukos.
Su praktiškomis permatomomis durelėmis, todėl ruošiamas patiekalas visada puikiai matomas.
Apšvietimas įjungtas: šviesos diodai optimaliai apšviečia maisto ruošimo skyrių ir yra ypač ekonomiški.