Geriausias skonis: garai pasiskirsto tolygiai ir greitai – Jūs mėgaujatės optimaliu maisto ruošimo rezultatu.
Visada tobulai iškepta: optimaliai ir patogiai iškepti net patys įvairiausi patiekalai – su sėkmės garantija.
Intensyviam skoniui: žemoje temperatūroje vakuumuoti patiekalai kepami ypač švelniai.
Kelių patiekalų kepimas vienu metu: temperatūra, kepimo laikas ir eilės tvarka nustatomi automatiškai.
Aukštos kokybės ir lengvai prižiūrimi: mūsų garinės orkaitės yra su nerūdijančiojo plieno gaminimo kamera.
Maksimaliai daug vietos: gili gaminimo kamera ir didelis naudojamas plotas leis vienu metu ruošti kelias porcijas
Garų generavimas ne maisto ruošimo skyriuje apsaugo nuo kalkių nuosėdų ir palengvina valymą.
Iš karto neatvėsta: baigus gaminti, dar 15 minučių patiekalai automatiškai laikomi šiltai.
Visada tas pats laikas: nesvarbu, ar 100 g, ar 1 kg, maisto gaminimo trukmė visada išlieka tokia pati.
Kreminė ar įprasta – įvairių skonių sriubos yra mėgstamas užkandis.
Idealiai paruošta: stiklainius galima optimaliai išdezinfekuoti vaisiams ir t. t.
Puikus skonis: vakuume iškepta mėsa, daržovės arba vaisiai bus nepakartojamo skonio.
Minkšta ir sultinga: mėsa iš garinio troškintuvo pasižymi intensyviu, jai būdingi skoniu.
Geriausios formos natūralumas: dėl paruošimo gar. troškintuve gaunamas ypat. skonis, be to, tai yra labai sveika.
Visada kartu: bulvės, ryžiai arba makaronai tinka prie kiekvieno patiekalo ir pasižymi dideliu maistingumu.
Paprastai pašalinta: nuo pomidorų, nektarinų, migdolų ir kt. gar. troškintuve odą galite nuimti per 1–4 minutes.
Sveiki patiekalai iš jūros: žuvis ir jūros gėrybės paruošiami iki galo ir išsaugo savo aromatą bei savo formą.
Švelnus atitirpinimas: atitirpinkite šaldytus produktus švelniai 60 °C, darykite tai idealiomis sąlygomis.
Iškepti garuose lyg švieži: praėjusios dienos patiekalus per kelias minutes galima tobulai atnaujinti 80–100 °C
Saldi nuodėmė: 90 °C temp. šokoladas išsilydo neprisvildamas ir nesusigumulavęs – pyragams arba sausainiams.
Profesionaliai pamaloninti: prie prabangaus meniu svečiams pasiūlykite drėgnų rankšluostėlių iš garinės orkaitės.
Geriausia paliekama pabaigai: gariniame troškintuve pačiais įvairiausiais būdais galima paruošti netgi desertą.
Per 15 minučių be jokių bakterijų: kūdikių buteliukai dezinfekuojami greitai ir nesudėtingai 100 °C.
Optimalus paruošimas: nuplikykite vaisius ar daržoves, ir kokybiškai juos paruoškite ilgam vartojimui.
Minkštas, vidutinio kietumo ar kietas? Per kelias minutes 100 °C temp. taps optimaliu Jūsų pusryčių kiaušiniu
Ilga galiojimo trukmė: garinėje orkaitėje galima patogiai konservuoti vaisius, daržoves, mėsą ir net dešrą.
Pačių pagamintas: tik per 5 valandas 40 °C gariniu troškintuvu galite paruošti savo jogurtą.
Paverskite vaisius skaniomis sultimis arba želė: spaudžiant sultis garais, jos išgaunamos itin tausojamuoju būdu.
Orinė ir puri: su universaliuoju talentu pavyks net ir mielinė tešla – 40 °C temperatūroje ji puikiai pakils.
1,5 litrų talpos, todėl net ir ilgesni kepimo procesai gali būti vykdomi be jokios pertraukos.
Įgyvendinkite visus savo norus: mūsų garinės orkaitės siūlo daugybę naudojimo galimybių.
Saugu ir patogu: dureles galima atidaryti be trikdančio garų debesies ir iš karto išimti patiekalus.
Su praktiškomis permatomomis durelėmis, todėl ruošiamas patiekalas visada puikiai matomas.
Apšvietimas įjungtas: šviesos diodai optimaliai apšviečia maisto ruošimo skyrių ir yra ypač ekonomiški.