Visų produktų privalumų apžvalga

Pagrindiniai

išskirtinai Miele

“DualSteam” 

Visų sričių talentas vienodai geriems rezultatams 

Geriausias skonis: garai pasiskirsto tolygiai ir greitai – Jūs mėgaujatės optimaliu maisto ruošimo rezultatu. 

    Automatinės programos 

    Tobulas rezultatas be jokių pastangų 

    Visada tobulai iškepta: optimaliai ir patogiai iškepti net patys įvairiausi patiekalai – su sėkmės garantija.

    “Sous-vide” kepimas 

    Kepimas vakuume 

    Intensyviam skoniui: žemoje temperatūroje vakuumuoti patiekalai kepami ypač švelniai.

    išskirtinai Miele

    Automatinis maisto ruošimas pagal meniu 

    Pilnai paruoštam patiekalui 

    Kelių patiekalų kepimas vienu metu: temperatūra, kepimo laikas ir eilės tvarka nustatomi automatiškai. 

    išskirtinai Miele

    Gaminimo kamera iš nerūd.plieno su linij.pavirš. 

    Su profesionalia įranga. 

    Aukštos kokybės ir lengvai prižiūrimi: mūsų garinės orkaitės yra su nerūdijančiojo plieno gaminimo kamera. 

    Plati gaminimo kamera su dideliu naudojamu plotu 

    Daug erdvės kūrybiškumui 

    Maksimaliai daug vietos: gili gaminimo kamera ir didelis naudojamas plotas leis vienu metu ruošti kelias porcijas

    Konstrukcija / veikimas

    Išorinis garų generavimas 

    Privalumas: iš išorės tiekiami garai 

    Garų generavimas ne maisto ruošimo skyriuje apsaugo nuo kalkių nuosėdų ir palengvina valymą.

    Malonumas

    išskirtinai Miele

    Automatinis šilumos palaikymas 

    Pagamintus patiekalus automatiškai išlaiko šiltus

    Iš karto neatvėsta: baigus gaminti, dar 15 minučių patiekalai automatiškai laikomi šiltai. 

    Automatinės programos 

    Tobulas rezultatas be jokių pastangų 

    Visada tobulai iškepta: optimaliai ir patogiai iškepti net patys įvairiausi patiekalai – su sėkmės garantija.

    išskirtinai Miele

    “DualSteam” 

    Visų sričių talentas vienodai geriems rezultatams 

    Geriausias skonis: garai pasiskirsto tolygiai ir greitai – Jūs mėgaujatės optimaliu maisto ruošimo rezultatu. 

    Kepimas, neatsižvelgiant į kiekį 

    Skirtingi kiekiai, vienoda maisto ruošimo trukmė 

    Visada tas pats laikas: nesvarbu, ar 100 g, ar 1 kg, maisto gaminimo trukmė visada išlieka tokia pati. 

    “Sous-vide” kepimas 

    Kepimas vakuume 

    Intensyviam skoniui: žemoje temperatūroje vakuumuoti patiekalai kepami ypač švelniai.

    Naudojimo įvairiapusiškumas

    Sriubos 

    Kreminė ar įprasta – įvairių skonių sriubos yra mėgstamas užkandis. 

    Stiklainių sterilizavimas 

    Idealiai paruošta: stiklainius galima optimaliai išdezinfekuoti vaisiams ir t. t. 

    “Sous-vide” troškinimas 

    Puikus skonis: vakuume iškepta mėsa, daržovės arba vaisiai bus nepakartojamo skonio.

    Mėsa

    Minkšta ir sultinga: mėsa iš garinio troškintuvo pasižymi intensyviu, jai būdingi skoniu.

    Daržovės 

    Geriausios formos natūralumas: dėl paruošimo gar. troškintuve gaunamas ypat. skonis, be to, tai yra labai sveika. 

    Garnyrai 

    Visada kartu: bulvės, ryžiai arba makaronai tinka prie kiekvieno patiekalo ir pasižymi dideliu maistingumu. 

    Odelių pašalinimas 

    Paprastai pašalinta: nuo pomidorų, nektarinų, migdolų ir kt. gar. troškintuve odą galite nuimti per 1–4 minutes. 

    Žuvis ir jūros gėrybės

    Sveiki patiekalai iš jūros: žuvis ir jūros gėrybės paruošiami iki galo ir išsaugo savo aromatą bei savo formą.

    Atitirpinimas 

    Švelnus atitirpinimas: atitirpinkite šaldytus produktus švelniai 60 °C, darykite tai idealiomis sąlygomis.

    Pašildymas 

    Iškepti garuose lyg švieži: praėjusios dienos patiekalus per kelias minutes galima tobulai atnaujinti 80–100 °C 

    Šokolado lydymas 

    Saldi nuodėmė: 90 °C temp. šokoladas išsilydo neprisvildamas ir nesusigumulavęs – pyragams arba sausainiams. 

    Drėgnų servetėlių pašildymas 

    Profesionaliai pamaloninti: prie prabangaus meniu svečiams pasiūlykite drėgnų rankšluostėlių iš garinės orkaitės. 

    Desertai 

    Geriausia paliekama pabaigai: gariniame troškintuve pačiais įvairiausiais būdais galima paruošti netgi desertą.

    Kūdikių buteliukų dezinfekavimas 

    Per 15 minučių be jokių bakterijų: kūdikių buteliukai dezinfekuojami greitai ir nesudėtingai 100 °C. 

    Nuplikymas 

    Optimalus paruošimas: nuplikykite vaisius ar daržoves, ir kokybiškai juos paruoškite ilgam vartojimui. 

    Kiaušinių virimas 

    Minkštas, vidutinio kietumo ar kietas? Per kelias minutes 100 °C temp. taps optimaliu Jūsų pusryčių kiaušiniu 

    Konservavimas 

    Ilga galiojimo trukmė: garinėje orkaitėje galima patogiai konservuoti vaisius, daržoves, mėsą ir net dešrą. 

    Jogurto gaminimas 

    Pačių pagamintas: tik per 5 valandas 40 °C gariniu troškintuvu galite paruošti savo jogurtą. 

    Sulčių sunkimas 

    Paverskite vaisius skaniomis sultimis arba želė: spaudžiant sultis garais, jos išgaunamos itin tausojamuoju būdu. 

    Mielinės tešlos kildinimas 

    Orinė ir puri: su universaliuoju talentu pavyks net ir mielinė tešla – 40 °C temperatūroje ji puikiai pakils. 

    Naudotojo patogumas

    Didelis vandens bakelis

    Lengvesnis valdymas 

    1,5 litrų talpos, todėl net ir ilgesni kepimo procesai gali būti vykdomi be jokios pertraukos.

    Didelis naudojimo įvairiapusiškumas 

    Įvairios galimybės 

    Įgyvendinkite visus savo norus: mūsų garinės orkaitės siūlo daugybę naudojimo galimybių. 

    išskirtinai Miele

    Patentuotas garų sumažinimas*

    Garų išleidimas 

    Saugu ir patogu: dureles galima atidaryti be trikdančio garų debesies ir iš karto išimti patiekalus. 

    EP1714083 US 8766143

    išskirtinai Miele

    Automatinis maisto ruošimas pagal meniu 

    Pilnai paruoštam patiekalui 

    Kelių patiekalų kepimas vienu metu: temperatūra, kepimo laikas ir eilės tvarka nustatomi automatiškai. 

    Vidiniai orkaitės korpusai

    išskirtinai Miele

    Gaminimo kamera iš nerūd.plieno su linij.pavirš. 

    Su profesionalia įranga. 

    Aukštos kokybės ir lengvai prižiūrimi: mūsų garinės orkaitės yra su nerūdijančiojo plieno gaminimo kamera. 

    Permatomos durelės 

    Viskas kontroliuojama 

    Su praktiškomis permatomomis durelėmis, todėl ruošiamas patiekalas visada puikiai matomas.

    Plati gaminimo kamera su dideliu naudojamu plotu 

    Daug erdvės kūrybiškumui 

    Maksimaliai daug vietos: gili gaminimo kamera ir didelis naudojamas plotas leis vienu metu ruošti kelias porcijas

    Apšvietimas šviesos diodais

    Geriausioje šviesoje 

    Apšvietimas įjungtas: šviesos diodai optimaliai apšviečia maisto ruošimo skyrių ir yra ypač ekonomiški.

    Konstrukciniai sprendimai pagal modelį

    Priedai ir valymo produktai

    Originalūs priedai Priedų apžvalga
    Valymo produktai Valymo produktų apžvalga