Ypatingam skonio malonumui

"Sous-vide" kepimo metodas
Kas žino "Sous-vide" kepimo privalumus, to negąsdina kiek ilgesnis maisto ruošimo procesas. Ypatingas skonis užtikrintas! Šio kepimo privalumas – tolygus kepimas, kol kepsnio viduje bus pasiekta atitinkama temperatūra. Nėra jokių prikepusių kraštų. Aromatai nereaguoja su deguonimi, todėl maisto produktai išlaiko drėgmę. Patiekalą galima vakuumuoti kartu su prieskoniais arba su marinatu. Kepimo rezultatai
Ypač švelni mėsa
Mėsa lėtai kepama nuolatinėje žemoje temperatūroje. Ji nepakartojamai minkšta ir labai sultinga. Švelnaus kepimo metu atsipalaidavusios mėsos ląstelės neleidžia skysčiui ištekėti. Neįmanoma perkepti. Jei mėgstate labiau apskrudusią mėsą, galite ją prieš arba po vakuumavimo šiek tiek apskrudinti.
Konstrukciniai sprendimai pagal modelį