DGC 7151 - Garinė orkaitė
   

DGC 7151
Garinė orkaitė elegantiško juodos spalvos dizaino su galimybe naudoti tinkle ir “TasteControl”.

Kaina: EUR 2 059,00* 
Drabužių spalva:  
  • Obsidiano juodumo
* Siūloma pardavimo kaina – visos kainos su PVM
DGC7151

Daugiau informacijos apie produktą

Garinė orkaitė elegantiško juodos spalvos dizaino su galimybe naudoti tinkle ir “TasteControl”.


  • Tekstinis ekranas su jutikliniu valdymu – “DirectSensor S”

    “DirectSensor” S

    Tiesioginė parinktis ir 1 eilutės aiškus tekstinis ekranėlis: jutikliniais mygtukais galima tiesiogiai pasirinkti norimą veikimo režimą. Visas kitas parinktis ir nustatymus galėsite pasirinkti vienos eilutės tekstiniame ekranėlyje.
  • Puikūs rezultatai – “MonoSteam” garų technologija 

    “MonoSteam” 

    Naudojant jau išbandytą “MonoSteam” garų generatoriaus technologiją, garai per angą leidžiami į Jūsų “Miele” prietaisą. Garai greitai ir tolygiai pasiskirsto apie maisto produktus, taip užtikrindami švelnų kepimą garuose ir optimalų rezultatą. 
  • Ypač puri tešla ir traški plutelė – “Drėgnasis kepimas”

    Drėgnasis kepimas 

    Su drėgme geriau kepti ir kepinti: mėgaukitės nepalyginamai puresne tešla ir apskrudusia plutele. 
  • Apsaugo maisto produktus nuo perkepimo – “TasteControl” 

    “TasteControl” 

    Automatinis greitasis atvėsinimas apsaugo patiekalus nuo pridegimo, ir gali padėti išlaikyti juos šiltus.
  • Lengva išvalyti – “PerfectClean” danga 

    “PerfectClean” įranga

    Greitai vėl švaru – gaminamas maistas neprilimpa ir nepridega, itin paprasta išvalyti. 

Visų produkto privalumų apžvalga - DGC 7151

Pagrindiniai

Drėgnasis kepimas 

Optimalūs rezultatai su papildoma drėgme 

Su drėgme geriau kepti ir kepinti: mėgaukitės nepalyginamai puresne tešla ir apskrudusia plutele. 

Exclusiv bei Miele

“MonoSteam” 

Švelnus troškinimas – optimalūs rezultatai 

Greitai ir tolygiai: garai greitai ir tolygiai apgaubia maisto produktus ir garantuoja švelnų troškinimą.  

Exclusiv bei Miele

“TasteControl” 

Kepti toliau? Tik jei Jūs to norite 

Automatinis greitasis atvėsinimas apsaugo patiekalus nuo pridegimo, ir gali padėti išlaikyti juos šiltus. 

Automatinės programos 

Kepti ar kepinti su sėkmės garantija 

Gardūs patiekalai be didesnių pastangų: žuvis, mėsa arba daržovės – viskas ruošiama automatiškai. 

Buitinių prietaisų sujungimas su “Miele@home”*

Išmaniai sujungti

Paverskite savo gyvenimą išmaniu: su “Miele@home” išmaniai sujungti buitiniai prietaisai – dar daugiau galimybių.

Papildomas skaitmeninis “Miele & Cie.” KG pasiūlymas. “Miele@home” sistema leidžia naudotis visomis išmaniomis programėlėmis. Funkcijos gali skirtis, atsižvelgiant į modelį ir šalį.
Exclusiv bei Miele

“PerfectClean” įranga

Unikali nelimpanti danga – lengva išvalyti 

Greitai ir vėl švaru: kepamas maistas neprilimpa ir nepridega, todėl taip paprasta išvalyti.

Konstrukcija / veikimas

Išorinis garų generavimas 

Privalumas: iš išorės tiekiami garai 

Garų generavimas ne maisto ruošimo skyriuje apsaugo nuo kalkių nuosėdų ir palengvina valymą. 

Malonumas

Drėgnasis kepimas 

Optimalūs rezultatai su papildoma drėgme 

Su drėgme geriau kepti ir kepinti: mėgaukitės nepalyginamai puresne tešla ir apskrudusia plutele. 

Exclusiv bei Miele

“MonoSteam” 

Švelnus troškinimas – optimalūs rezultatai 

Greitai ir tolygiai: garai greitai ir tolygiai apgaubia maisto produktus ir garantuoja švelnų troškinimą.  

Exclusiv bei Miele

“TasteControl” 

Kepti toliau? Tik jei Jūs to norite 

Automatinis greitasis atvėsinimas apsaugo patiekalus nuo pridegimo, ir gali padėti išlaikyti juos šiltus. 

Automatinės programos 

Kepti ar kepinti su sėkmės garantija 

Gardūs patiekalai be didesnių pastangų: žuvis, mėsa arba daržovės – viskas ruošiama automatiškai. 

Kepimas, neatsižvelgiant į kiekį 

Skirtingi kiekiai, vienoda maisto ruošimo trukmė 

Visada ta pati trukmė: 100 g ar 1 kg, kepimo trukmė visada išlieka tokia pati.

Naudojimo įvairiapusiškumas

Daržovės 

Geriausios formos natūralumas: dėl paruošimo gar. troškintuve gaunamas ypat. skonis, be to, tai yra labai sveika. 

Garnyrai 

Visada kartu: bulvės, ryžiai arba makaronai tinka prie kiekvieno patiekalo ir pasižymi dideliu maistingumu. 

Žuvis / jūros gėrybės 

Sveiki patiekalai iš jūros: žuvis ir jūros gėrybės paruošiami iki galo ir išsaugo savo aromatą bei savo formą. 

Mėsa 

Minkšta ir sultinga: mėsa iš garinio troškintuvo pasižymi intensyviu jai būdingi skoniu. 

Kūdikių buteliukų dezinfekavimas 

15 minučių ir jokių bakterijų: greitai ir nesudėtingai išdezinfekuosite kūdikių buteliukus 100 °C temperatūroje.

Nuplikymas 

Optimalus paruošimas: nuplikykite vaisius ar daržoves, ir kokybiškai juos paruoškite ilgam vartojimui. 

Desertai 

Geriausia paliekama pabaigai: gariniame troškintuve pačiais įvairiausiais būdais galima paruošti netgi desertą.

Kiaušinių virimas 

Minkštas, vidutinio kietumo ar kietas? Per kelias minutes 100 °C temp. jis taps optimaliu Jūsų pusryčių kiaušiniu 

Konservavimas 

Ilga galiojimo trukmė: garinėje orkaitėje galima patogiai konservuoti vaisius, daržoves, mėsą ir net dešrą. 

Stiklainių sterilizavimas 

Idealiai paruošta: stiklainius galima optimaliai išdezinfekuoti vaisiams ir t. t.

Odelių pašalinimas

Paprastai pašalinta: nuo pomidorų, nektarinų, migdolų ir kt. gar. troškintuve odą galite nuimti per 1–4 minutes.

Sulčių sunkimas 

Paverskite vaisius skaniomis sultimis arba želė: spaudžiant sultis garais, jos išgaunamos itin tausojamuoju būdu. 

Drėgnų servetėlių pašildymas 

Profesionaliai pamaloninti: prie prabangaus meniu svečiams pasiūlykite drėgnų rankšluostėlių iš garinės orkaitės.

Mielinės tešlos kildinimas 

Orinė ir puri: su visų sričių talentu Jums pavyks taip pat mielinė tešla – 40 °C temp. ji puikiai pakils.

Jogurto paruošimas

Pačių pagamintas: tik per 5 valandas 40 °C gariniu troškintuvu galite paruošti savo jogurtą.

Šokolado lydymas 

Saldi nuodėmė: 90 °C temp. šokoladas išsilydo neprisvildamas ir nesusigumulavęs – pyragams arba sausainiams.

Sriubos

Nesvarbu, ar kreminės, ar įprastos – įvairių skonio krypčių sriubos yra mėgstamas užkandis.

Šilumos palaikymas 

Bus valgoma šiek tiek vėliau? Jūsų garinė orkaitė automatiškai išlaikys patiekalus šiltus iki 15 min.

Atitirpinimas 

Švelnus atitirpinimas: atitirpinkite šaldytus produktus švelniai 60 °C, darykite tai idealiomis sąlygomis.

Naudotojo patogumas

Buitinių prietaisų sujungimas su “Miele@home”*

Išmaniai sujungti

Paverskite savo gyvenimą išmaniu: su “Miele@home” išmaniai sujungti buitiniai prietaisai – dar daugiau galimybių.

Papildomas skaitmeninis “Miele & Cie.” KG pasiūlymas. “Miele@home” sistema leidžia naudotis visomis išmaniomis programėlėmis. Funkcijos gali skirtis, atsižvelgiant į modelį ir šalį.

“SoftOpen” ir “SoftClose”

Švelnus durelių atidarymas 

Įmantriai ir elegantiškai: durelės atsidaro ir užsidaro švelniai – iki pat galo.

Laiko funkcijos 

Patikėkite laiko valdymą savo orkaitei 

Visada punktualiai: nustatykite kepimo pradžios ir pabaigos laiką bei trukmę arba laikmačio indikatorių. 

Patogi priežiūra
Exclusiv bei Miele

“PerfectClean” įranga

Unikali nelimpanti danga – lengva išvalyti 

Greitai ir vėl švaru: kepamas maistas neprilimpa ir nepridega, todėl taip paprasta išvalyti.

Režimai

Kepimas garuose

Švelnus ir sveikas maisto ruošimas: garuose paruoštame maiste išlieka beveik visos maistingosios medžiagos.

ECO ir karštasis oras

Labai tvaru: galima kepti maisto produktus ir kartu taupyti energiją.

Didysis keptuvas

Įvairiam naudojimui viduje: keptuve galite iškepti didesnį kiekį kepsnių, dešrelių, iešmelių ir kt.

Papildomas karštasis oras

Nuostabiai erdvu ir talpu: idealios sąlygos greitam ir švelniam kepimui bei skrudinimui net dviejuose lygiuose.

Drėgnasis kepimas

Lyg ką tik iš kepyklėlės: pagalbinė drėgmės funkcija sukuria neprilygstamai purią tešlą ir apskrudusią plutelę.

Viršutinis / apatinis kaitinimo elementas

Universalumas kartu su klasika: tobulai pavyksta visi įprasti kepimo ir skrudinimo receptai.

Keptuvas su ventiliatoriumi

Išorėje trašku, viduje sultinga: tinka vištienai, antienai, blauzdelėms, suktininukams ir kt. mėsos patiekalams.

Apatinis kaitinimo elementas

Individualus maisto ruošimas: patiekalams, kuriuos reikia kepti vandens inde arba apskrudinti iš apačios.

Paveikslėlis (-iai) kaip pavyzdys, papildyti